dinsdag 30 november 2010

Sneeuw!

Zaterdag hadden we al een klein laagje, maar dat was gauw weer weg helaas. Gisteren was de drukste avondspits in Nederland ooit, maar hier was tot onze teleurstelling geen sneeuwvlokje te bekennen… Wel was het aardig koud, waardoor de versnellingen van m'n fiets waren vastgevroren!

Vanochtend werden we tot onze grote vreugde wakker in een wit landschap. Gelukkig waren m'n versnellingen weer ontdooid en konden we voorzichtig naar school glibberen. Vooral heuvelafwaarts is een avontuur! En natuurlijk als je een stoepje op moet om een file te ontwijken. Dat zorgde voor enkele spannende momenten…

Onze medestudenten beschouwen ons als helden dat we nog steeds op de fiets komen, wij vinden het, als nuchtere Hollanders, niet meer dan normaal!




4 opmerkingen:

  1. Nou, wij vinden jullie ook helden hoor! Is het trouwens wel veilig om zo te fietsen? op de foto lijkt het of Bart rechts rijdt en dat kan nooit de bedoeling zijn ;-))!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. PS: O nee, ik zie het al. Je hebt hem van voren gefotografeerd. Op het eerste gezicht leek het dus maar alsof hij rechts reed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was inderdaad halsbrekende toeren aan het uithalen: ik heb hem al fietsend, achterom kijkend op de foto gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ook wij vinden jullie echte helden! Succes met het geglibber en geploeter. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen