vrijdag 17 december 2010

Douwe en Tineke op bezoek!




Van maandag tot en met donderdag zijn Barts ouders ons komen opzoeken. Het was erg leuk om hen onze leefomgeving te kunnen laten zien. Zo hebben we ze op onze school rondgeleid, zijn ze een paar keer bij ons komen eten en logeerden ze bij een B&B in Northwood (tot volle tevredenheid gelukkig!), vlakbij de metro en vlakbij onze school.



Maandagavond was het tijd voor een verlate Sinterklaas. Hoewel wij de kerstboom al hebben staan, rook het huis naar zelf afgebakken gevulde speculaastaart! Verder hadden we pepernoten, kruidnoten, chocoladekruidnoten, taaitaai en chocoladeletters in overvloed. Zelfs nu nog een heel voorraadje. Een gezellig avondje met gedichten, cadeautjes en lekkernijen. Vooral de ballade op het boterbakje was een hit.

Op dinsdag zijn we Londen in gegaan. Rond geslenterd op Trafalgar Square, Covent Garden en Oxford Street. Na een hapje eten hebben we nog wat carols beluisterd op Trafalgar Square, onder de grote kerstboom die elk jaar door Noorwegen wordt geschonken als dank voor de hulp in de Tweede Wereldoorlog!


En toen was het tijd voor… Les Miserables! Een prachtige musical, mooi verhaal, spectaculaire scènes. Musicals in Londen: echt een aanrader!


Op donderdag zijn ze weer naar huis gegaan en inmiddels veilig aangekomen. De terugreis zullen ze zich denk ik nog lang herinneren… 

4 opmerkingen:

  1. Die terugreis was inderdaad vreselijk. Wat zijn we dankbaar dat we het vliegtuig toch nog gehaald hebben! Vandaag lag Schiphol grotendeels plat, dus dat was nog een probleem geweest als we de vlucht inderdaad gemist hadden. Voor mij geen Stanstead meer (hoewel ik van Bart hoor dat Luton ook geen pretje is). Helaas kosten reguliere vluchten veel te veel om zo maar even te doen, dus was Easy Jet ondanks de ellende toch de beste optie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie verhalen! Wij gaan na de kerst eens proberen hoe de reis met auto op de ferry van Calais naar Dover bevalt!
    liefs voor allen,
    Gerben, Manon & Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als gezellige dagen met elkaar! Geniet van de bezoekers die volgenz! Liefs, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En dit had ik nog helemaal niet gelezen.... Wat een leuke foto's en verslag van bezoek Douwe en Tineke (wel gehoord erover aan de telefoon natuurlijk!) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen